La nostra Empresa

Asindem Assessorament integral d'empreses S.L Fundada el 1995, ASINDEM es dedica des de llavors a l’assessorament empresarial, aportant solucions pràctiques i objectives per als negocis i la seva presa de decisions, tant les del dia a dia com aquelles que requereixen una especial atenció.

ASINDEM és un despatx especialitzat, on el client és sempre la nostra prioritat, constituït per un equip consolidat de professionals amb titulació universitària, alta qualificació professional, esperit de servei i anys d’experiència.

Oferim un servei d’optimització de la gestió empresarial dirigit amb rigor ètic i professional que fan d’ASINDEM un despatx competent i diligent, l’estructura i procediments estan encaminats a informar amb claredat als nostres clients, potenciant així el seu grau de confiança.

Els nostres clients abasten un ampli espectre d’activitats empresarials amb diferents riscos potencials i organitzatius que han de prevenir-se mitjançant la implantació individualitzada de procediments interns i innovacions tecnològiques que permetin obtenir òptims resultats, donant així un valor afegit a les seves activitats.

Ens distingeix un treball ben fet durant aquests 20 anys no només a Badalona, sinó també en altres àmbits territorials més amplis, així com l’oferta de serveis d’alta qualitat i responsables dirigits i planificats a prestar assessorament professional personalitzat d’acord amb les necessitats de cada client i en correcta aplicació de la normativa vigent i les seves peculiaritats.